Besök Skandinaviens största dykmässa som fyller tio år. För alla som vill börja med dykning och för redan etablerade dykare.


Här finns allt för dig som är intresserad dykning. Samt på Båtmässan båt- och vattenliv – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Besök västsveriges största mötesplats för människor som älskar båt och vattenliv
På Båtmässan finns allt för alla som älskar vattenliv. Vi är Skandinaviens första båtmässa för året, så det är här du ser det senaste först – de senaste båtarna och tillbehören men också allt för friluftsfantasten såsom kajaker och sportfiske.

Mängder av fantastiska båtar
Att besöka Båtmässan är väldigt bra sätt att se vad branschen har att erbjuda. Under ett och samma tak samlas ett brett utbud av både motorbåtar och segelbåtar.  Även dykare behöver båtar.

Ett fullmatat scenprogram
Båtmässans scenprogram är alltid fullt av inspirerande och häpnadsväckande föredrag.

Fynda bland många deals
Ordet mässpriser har inte blivit etablerat utan anledning. När mässan närmar sig kan ni finna utställarnas erbjudanden här på vår hemsida.

Besök barnens båtmässa
Du kan alltid lita på att det finns fullt av aktiviteter för hela familjen på mässan. Vi har exempelvis ett piratland där barnen bygger egna piratskepp. Båtmässans stora skattjakt med fina vinster
Ett stående populärt inslag på Båtmässan. Skatter finns utplacerade i montrarna – vem hittar dem först du eller barnen?

Roliga aktiviteter för hela familjen
Mängder med roliga prova-på-aktiviteter, exempelvis vår surfsimilator, dykbassängen och poolen för radiostyrda segelbåtar.

Mat och dryck
Inne på mässan finns flera ställen god mat och dryck, exempelvis vår beach club där du kan fylla på med energi. En hisstur bort finns Heaven 23 som serverar godaste räkmackan med stans bästa utsikt. 

Mötesplatsen för oss som älskar vattenlivet
Här möter du dyk och båtentusiasterna av alla de slag. Här pratar vi dykning, båtar och allt annat som hör dyk-båt- och vattenlivet till. Kom hit och provkör sommaren tillsammans med oss!